Снимка: Булфото, архив
fallback

Евгени Минчев явно няма никакво намерение да спира с цветистите епитети за своите вече бивши съквартиранти във VIP Brother. Той пренесе канонадата в студиото на Гала и "сипа поредна порция храна" към останалите участници в шоуто, след като снощи бе изгонен.

Oще по темата
Той категорично отрече, че е имал сексуални мераци към Иво Аръков и въобще не бил влюбен в него. Независимо че в къщата твърдеше точно обратното. Той се оправда с изпития алкохол по време на рождения ден на Аръков. Лордът обиди актьора, като сравни задните му части със Санстефанска България.

Минчев продължи тезата си за Месечков, че е скрит гей. Той коментира желанието на танцьора да има жена и деца - "Той може да си мечтае и за небесни краставички, но ще продължи да спи още дълго време с мъже".

"Йорданка е темерут, властна и дребнава", продължи с нападките към певицата Минчев. Според него Христова била лицемерна и се намърдала в стаята му като член на Политбюро. Лордът заяви, че привилегията да спи в отделна стая била договорена с продуцентите още преди влизането му, а изпълнителката се нанесла наготово.

Евгени засегна и темата за самотата, която го показа в друга светлина в шоуто - на сълзлив и нараним човек. Той бе категоричен, че сам си е избрал този начин на живот, независимо че имало много кандидати да бъдат с него. Защо се разстройваше от факта, че е сам на празниците обаче, не стана ясно...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

симо

преди 9 години

Още ли ще ни занимават с това човешко извращение2 Кой го допуска да прави коментари?Този бил гей , онзи бил такъв .Какво ще научат децата от това озлобено плашило?

17

Готино

преди 9 години

Абе до кога самозвани ***,като тази *** по обложките на сайтовете ни?

16

226

преди 9 години

тоя с ДПС в един вагон и в някой трудов лагер

fallback